Over Ons

 

Ontstaan

Sinds september 2008 wordt in regio Gorinchem eens per maand een mannenontbijt gehouden, de eerste jaren in Schelluinen en sinds september 2012 zijn de ontbijten in Gorinchem. In navolging van de mannenontbijten in Veenendaal hadden we het verlangen om op dezelfde manier broeders ontmoeten en ons met elkaar in Gods Woord te verdiepen, gezamelijk te bidden en God te prijzen.

Voor wie is het?

Voor iedere man, ongeacht leeftijd, die wil groeien in zijn geloof.

Waarom mannen?

Er blijkt behoefte te zijn om in een andere setting als mannen met elkaar te spreken over het geloof. Ook uit de mannenconferenties/-dagen blijkt dat daar behoefte aan is. Onderwerpen die specifiek mannen aanspreken, zullen behandeld worden.

Wat kun je verwachten?

Kort gezegd: food-faith-fellowship. Een goed ontbijt, groeien in geloof door een boodschap uit de Bijbel en elkaar ontmoeten, vriendschappen bouwen. Dit één keer per maand op zaterdagochtend, tijdens en na een ontbijt. Geen ‘werkdag’ achter de rug en een dag voor de boeg.
Het ontbijt begint om 8.00 uur en rond 10.00 uur ronden we af.

Waar wordt het mannenontbijt gehouden?

In een zaal van de Evangeliegemeente Sion aan de Schelluinsestraat 6 in Gorinchem.

Wanneer wordt het mannenontbijt gehouden?

Eén keer per maand op een zaterdagmorgen. Kijk bij Agenda voor de data.
Wil je de uitnodiging elke maand ontvangen? Mail dan even naar [email protected] en je wordt toegevoegd aan de mailinglijst.